Docuserie Narcostaat gaat maandag van start op NPO 3

Docuserie Narcostaat gaat maandag van start op NPO 3
Danny Ghosen onderzoekt drugscriminaliteit

Kijktip :

De drugscriminaliteit in Nederland begint steeds meer uit de hand te lopen. De Mocro Maffia heeft Amsterdam in een ijzeren greep, maar ook in Brabant en Twente zijn aan drugs gerelateerde misdrijven aan de orde van de dag. Danny Ghosen gaat op onderzoek uit in Narcostaat.

Criminelen
Ghosen spreekt met mensen die op welke wijze dan ook te maken hebben met de drugsindustrie. De mensen achter de nieuwsberichten en krantenkoppen doen hun verhaal voor de camera, van anonieme criminelen tot agenten die de criminaliteit bestrijden. Ghosen onthult de werking van deze bizarre industrie, waarin miljaren euro's omgaan en die aan veel mensen het leven kost.

Drugsafval en moord
Niet zelden zijn deze doden het geval van een brute liquidatie, maar er zijn ook andere gevaren verbonden aan de industrie. Zo wordt er drugsafval op openbare plekken gedumpt en ligt corruptie op de loer, want ook ambtenaren worden omgekocht. Ondertussen neemt het aantal gebruikers alleen maar verder toe. Ghosen praat naast criminelen en agenten ook met experts en slachtoffers van het groeiende drugsgeweld.

De documentaireserie Narcostaat is vanaf maandag 18 november wekelijks om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Narcostaat terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docuserie Narcostaat gaat maandag van start op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV