Laatste aflevering Cultuurshock maandag te zien op SBS 6

Laatste aflevering Cultuurshock maandag te zien op SBS 6
Een pittig reisje naar Bolivia

Kijktip :

Op maandag 18 november is de laatste aflevering van Cultuurshock te zien op SBS 6. Dit keer is het de beurt aan de Drentse familie Melenhorst uit Coevorden, die hun luxeuze vakanties naar Zweden voor een keer inruilen voor een reis naar Bolivia.

Tabletverslaving
Elk jaar gaat de nuchtere familie naar hun vaste vakantiestekje in het prachtige Zweden, waar alles perfect voor elkaar is. Ook tijdens hun vakanties zijn de Melenhorstjes echter verslaafd aan tablets en beeldschermen in alle soorten en maten. Daar komt nu verandering in, want ze verblijven bij de Mennonieten in Bolivia - waar ze het zonder telefoon en internet moeten doen.

God
Deze Zuid-Amerikaanse gemeenschap leeft strikt volgens de regels van hun strenge geloof. De rollen zijn duidelijk uiteengezet: de kinderen gaan naar school om Bijbelles te krijgen, de mannen werken op het land en de vrouwen zijn er voor het huishouden en het baren van soms wel vijftien of twintig kinderen. Gods wil is wet, en dat vergt enige aanpassing voor een vrijdenkende, liberale familie uit Nederland.

De laatste aflevering van Cultuurshock is op maandag 18 november om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Cultuurshock terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Cultuurshock maandag te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV