Derde seizoen Gold Rush: White Water begint maandag op Discovery

Derde seizoen Gold Rush: White Water begint maandag op Discovery
Goud als water?

Kijktip :

Vanaf maandag 18 november is een nieuw seizoen van Gold Rush: White Waters te zien op Discovery, waarin een aantal hoopvolle Amerikanen op zoek gaan naar goud. Alle voor- en tegenspoed waarmee ze te maken krijgen wordt in beeld gebracht.

Dustin en Dakota
De hoofdpersonen van dit seizoen van Dustin Hurt en zijn vader, "Dakota" Fred. Ze hopen dit jaar veel meer goud uit de wateren van McKinley Creek (Alaska) te halen dan in het vorige seizoen. Dustin denkt dat ze nog een grote lading goud kunnen halen uit een nieuwe en veel gevaarlijkere waterstroom bij Cahoon Creek. Daar wil hij onder water gaan 'mijnen'.

Meningsverschil
Dit gaat echter niet zomaar met instemming van zijn vader Fred. Die heeft hele andere plannen: hij gelooft dat hoger in de bergen van de Chilkat Mountains meer goud te vinden is, want daar ligt de bron. Het leidt tot een fors meningsverschil, waardoor vader en zoon voor het eerst in tien jaar besluiten om ieder hun eigen weg te gaan. De kans op een fataal ongeluk wordt hierdoor groter...

Het nieuwe seizoen van Gold Rush: White Water is vanaf maandag 18 november wekelijks om 21.30 uur te zien op Discovery. Lees hier waar je Discovery kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Derde seizoen Gold Rush: White Water begint maandag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen