Spectaculaire docuserie Europe from Above begint maandag op National Geographic

Spectaculaire docuserie Europe from Above begint maandag op National Geographic
Europa vanuit de lucht

Kijktip :

Hier op de grond vergeten we nog weleens wat een prachtig continent Europa eigenlijk is: de vele landen die dicht bij elkaar in de buurt liggen, elk met een eigen cultuur en eigen bezienswaardigheden. In Europe from Above zien we Europa op een andere manier dan we gewend zijn.

Hyperlapse-fotografie
Met behulp van hyperlapse-fotografie is te zien hoe we de verschillende seizoenen hier in Europa beleven, want met deze techniek zijn de seizoensveranderingen vanuit de lucht in een paar seconden te zien. De makers laten zien hoe traditie, techniek en natuurlijke wonderen dit epische continent hebben gevormd, en schetsen een portret met een uniek perspectief.

Nederlandse tulpen
De verschillende regio's en de mensen die de lokale tradities in leven willen houden komen in beeld, maar ook de mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden uit elk land. We bezoeken onder meer Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Nederland, Polen en Spanje. Uiteraard komen ook 'onze' tulpenvelden voorbij, die op magische wijze in kleur uitbarsten, maar ook de watervallen van de Dolomieten, die in ijs veranderen.

De documentaireserie Europe from Above is vanaf maandag 18 november wekelijks om 21.00 uur te zien op National Geographic. Lees hier op waar je National Geographic kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire docuserie Europe from Above begint maandag op National Geographic of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV