Deze 7 films en series zijn deze week (nieuw) te streamen

Deze 7 films en series zijn deze week (nieuw) te streamen
Wekelijks portie nieuwe films en series

Kijktip :

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Nieuwe films

1. Singel 39 (Netflix, 14 november)
Monique (Lies Visschedijk) heeft het goed voor elkaar met een baan, een goede familie en een mooi pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer kunstenaar Max ineens bij haar op de stoep staat, verandert alles. Bekijk hier waar je Singel 39 kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Singel 39.

2. Spider-Man: Far From Home (Pathé Thuis, 15 november)
Na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame heeft Peter Parker wel even een vakantie nodig. Hij gaat dan ook met zijn klas mee op reis naar Europa. Aldaar wordt hij gerecruteerd door Nick Fury (hoofd van SHIELD) en een mysterieuze superheld genaamd Mysterio. Bekijk hier waar je Spider-Man: Far From Home kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Spider-Man: Far From Home.

3. Yesterday (Pathé Thuis, 15 november)
De Britse singer-songwriter Jack Malik (Himesh Patel) kan maar geen hits schrijven. Als hij in een mysterieus auto-ongeluk terecht komt, weet ineens niemand meer wie The Beatles zijn. Dat biedt perspectief! Bekijk hier waar je Yesterday kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Yesterday.

4. Klaus (Netflix)
Een onhandige jongeman opent een postkantoor in een afgelegen dorp in het Noorden, maar niemand schrijft daar brieven. Dat slaat radicaal om wanneer hij een vriendschap sluit met een bijzondere speelgoedmaker genaamd Klaus. Bekijk hier waar je Klaus kunt bekijken.

Gloednieuwe series

5. The Crown, S3 (Netflix, 17 november)
The Crown is een bijzonder succesvolle serie die het leven volgt van Koningin Elisabeth van Engeland. In het derde seizoen wordt de hoofdrolspeelster Claire Foy vervangen door een "ouder model": Olivia Colman. Ook bij Prins Philip is dit het geval: Tobias Menzies vervangt Matt Smith. Bekijk hier waar je The Crown kunt bekijken.

6. Ray Donovan, S7 (Ziggo, 18 november)
Ray Donovan gaat alweer aan zijn zevende seizoen starten. De Iers-Amerikaanse advocaat Ray Donovan (Liev Schreiber) komt in de problemen als zijn vader (Jon Voigt) wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Bekijk hier waar je Ray Donovan kunt bekijken.

Nieuwe afleveringen

Elke week zetten wij een serie centraal waarvan iedere week een nieuwe aflevering online komt.

7. The Mandalorian, S1A2 (Disney+, 15 november)
De eerste live-action Star Wars serie is 12 november gelanceerd op het nieuwe streamingplatform Disney+. In de eerste aflevering zat een flink open einde. Worden de eindjes aan elkaar geknoopt? Bekijk hier waar je The Mandalorian kunt bekijken.

Lees hier de serierecensie van The Mandalorian.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV