FC Groningen - Feyenoord live op tv

FC Groningen - Feyenoord live op tv
FC Groningen uit, altijd lastig

Sport :

Op zondag 24 november spelen Feyenoord en FC Groningen in de veertiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Euroborg in Groningen. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten FC Groningen - Feyenoord

De hoogtepunten vindt je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
Na een lange, donkere periode voor de Rotterdammers lijkt onder interim coach Dick Advocaat de weg terug te zijn gevonden. De wedstrijd tegen FC Groningen zal na overwinningen op RKC en VVV de eerste echte uitdaging zijn voor de rood-witten. Weten de Rotterdammers in de Kuip weer eens overtuigend te winnen?

FC Groningen
FC Groningen staat op de negende plaats in de Eredivisie. Ook de Groningers begonnen niet best aan de competitie, maar zijn de laatste wedstrijden (in oktober en november) weer terug op het goede spoor. De laatste weken werd al van nummer 6 Willem II en nummer 4 Vitesse gewonnen. Lukt dat ook tegen Feyenoord?

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 12.00 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - FC Groningen is zondag 29 september om 12.15 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op FC Groningen - Feyenoord live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen