Vanavond op tv: nieuwe docuserie Narcostaat, laatste aflevering Cultuurshock en meer

Vanavond op tv: nieuwe docuserie Narcostaat, laatste aflevering Cultuurshock en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 18 november

Kijktip :

Vanavond staat de eerste aflevering van de nieuwe, spraakmakende docuserie van Danny Ghosen op het programma: Narcostaat. Op SBS 6 wordt Cultuurshock juist afgesloten, met de laatste aflevering. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 18 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: De schrijver, de moordenaar en zijn vrouw

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

Allereerst is er echter de opmerkelijke documentaire De schrijver, de moordenaar en zijn vrouw op NPO 2 te zien. Hierin vertellen schrijver Tim Krabbé en journalist Twan Huys over hun ontmoetingen met de crimineel Ferdi Elsas (1942-2009), die in 1987 landelijke bekendheid verwierf door de ontvoering van en moord op Ahold-directeur Gerrit Jan Heijn. Krabbé bezocht Elsas veertien jaar lang, Huys ging negen jaar bij hem langs. Wat kunnen ze over hem vertellen?


Nieuw: Europe from Above

National Geographic
National Geographic
21:00 uur

Op National Geographic begint vanavond de spectaculaire en schitterende docuserie Europe from Above, waarin - de titel zegt het al - ons continent van de bovenkant wordt belicht. Verschillende Europese landen komen aan bod, waaronder Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Nederland, Polen en Spanje. Zo zijn 'onze' tulpenvelden te zien wanneer ze vol in de bloei staan, maar zien we ook hoe de watervallen in de Dolomieten 's winters veranderen in ijs.


Nieuw: Narcostaat

NPO 3
NPO 3
21:15 uur

Danny Ghosen behoort tot de meest onverschrokken Nederlandse tv-makers van het moment. Hij bezocht Europese sloppenwijken en legde als verslaggever van PowNed mensen het vuur aan de schenen, en ook de nieuwe docuserie Narcostaat belooft weer onthullend, spannend en spraakmakend te worden. Ghosen onderzoekt de Nederlandse drugscriminaliteit en spreekt met zowel anonieme criminelen als agenten uit de bovenwereld.


Terug: Gold Rush: White Water

Discovery
Discovery
21:30 uur

Op Discovery Channel begint vandaag een nieuw seizoen van Gold Rush: White Water, waarin we enkele hoopvolle Amerikanen volgen, die goudzoeker van beroep zijn. Dustin Hurt en zijn vader, "Dakota" Fred, hopen dit seizoen meer goud uit de McKinley Creek in Alaska te halen dan vorig jaar. Door een onverwacht meningsverschil gaan ze echter allebei hun eigen weg, waarmee de kans op een fataal ongeluk ook een stuk groter wordt...


Slot: Cultuurshock

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Vanavond eindigt het eerste seizoen van Cultuurshock, een soort vernieuwde Groeten uit de rimboe. Met Cultuurshock trok SBS minder kijkers dan gehoopt, maar het programma staat bol van de hilarische en soms emotionele situaties. In de laatste aflevering gaat de Drentse familie Melenhorst op bezoek bij de Mennonieten in Bolivia. Dit is wel even wat anders dan hun jaarlijkse, luxe vakantie naar Zweden. Kunnen ze zich aanpassen aan de levensstijl van deze gelovige gemeenschap?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe docuserie Narcostaat, laatste aflevering Cultuurshock en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen