Frank en Rogier creëren woonkamer in Griekse stijl in Paleis voor een prikkie

Frank en Rogier creëren woonkamer in Griekse stijl in Paleis voor een prikkie
Dinsdag te zien op SBS 6

Kijktip :

In de aflevering van Paleis voor een prikkie van deze week, dinsdag 19 november om 20.30 uur te zien op SBS 6, probeert het flamboyante duo Frank en Rogier een woonkamer in Griekse stijl te creëren. Zal ze dat met slechts 250 euro lukken?

Hengelo
Deze week reizen Frank en Rogier naar het Overijsselse Hengelo, dat dicht bij de Duitse grens ligt. Daar worden ze ingeschakeld door Duncan en Angela en hun drie kinderen, die graag een nieuwe, volledig opgeknapte woonkamer willen. Een extra eis: ze zien hun nieuwe huiskamer het liefst volledig in Griekse stijl. Zal het Frank en Rogier lukken om dit voor slechts 250 euro voor elkaar te krijgen?

Hittegolf
De afleveringen van Paleis voor een prikkie werden enkele maanden geleden opgenomen, en in de aflevering van deze week is te zien dat Frank en Rogier in Hengelo nog met een extra uitdaging te maken krijgen. Het was namelijk één van de heetste zomers die Nederland in tijden gekend heeft, en het duo zal tijdens de herinrichting een hittegolf moeten zien te trotseren.

Paleis voor een prikkie is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Paleis voor een prikkie terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frank en Rogier creëren woonkamer in Griekse stijl in Paleis voor een prikkie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen