De andere kant van Nederland vanaf dinsdag weer te zien op RTL 5

De andere kant van Nederland vanaf dinsdag weer te zien op RTL 5
De grote kloof tussen arm en rijk

Kijktip :

We mogen denken dat we in Nederland in een welvarend en comfortabel land wonen, maar niets is minder waar: er zijn genoeg Nederlanders die in armoede leven. En ondertussen lijken de rijken alleen maar rijker te worden. De andere kant van Nederland onderzoekt de kloof tussen arm en rijk.

Verhalen
Het programma was al eerder te zien op RTL 5, maar wordt vanaf dinsdag 19 november elke week herhaald. In De andere kant van Nederland worden de armste gemeenten van Nederland bezocht, en gaat een cameraploeg op zoek naar de heftige verhalen die hier achter de voordeuren schuilgaan. Wat doet de armoede met deze gezinnen? En hoe gaan ze ermee om?

Door heel Nederland
De armste gemeenten liggen verspreid door heel Nederland en zijn opvallend vaak grote steden. Er worden gezinnen en huishoudens gevolgd in Deventer, Groningen, Heerlen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. De mensen vertellen openhartig voor de camera over hun bestaan, en hoe ze soms moeten zien rond te komen van slechts zestig euro per week. Ze proberen er echter het beste van te maken.

De andere kant van Nederland is vanaf dinsdag 19 november wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van De andere kant van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De andere kant van Nederland vanaf dinsdag weer te zien op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen