Nederland - Estland live op tv (EK-kwalificatie)

Nederland - Estland live op tv (EK-kwalificatie)
Laatste wedstrijd kwalificatiereeks

Sport :

Na de definitieve kwalificatie voor het EK voetbal speelt het Nederlands elftal op dinsdag 19 november nog thuis tegen Estland. De NOS doet live verslag op NPO 3. De wedstrijd is ook online te zien via een livestream bij Gids.tv.

Oranje tweede
Na de 0-0 in Noord-Ierland afgelopen zaterdag is het Nederlands elftal verzekerd van deelname aan het EK voetbal van komende zomer. Het lijkt erop dat Oranje tweede in de groep gaat worden. Duitsland staat twee punten voor en speelt nog tegen Noord-Ierland.

Vorige ontmoeting
Hekkensluiter Estland heeft één punt gehaald (0-0 bij Wit-Rusland). In Tallinn won het Nederland elftal in september met 4-0.

Tv-uitzending
Tom Egbers presenteert vanaf 20.00 uur de voorbeschouwing op NPO 3. Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart analyseren de wedstrijd en Frank Snoeks geeft het commentaar.

Nederland - Estland is dinsdag 19 november om 20.45 uur te zien op NPO 3 en online via een livestream bij Gids.tv. Ook de doelpunten en samenvatting zijn te zien op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederland - Estland live op tv (EK-kwalificatie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV