Dinsdag in De rijdende rechter: wat gebeurt er in de berging van de buurman?

Dinsdag in De rijdende rechter: wat gebeurt er in de berging van de buurman?
Ruzie over grond

Kijktip :

Dinsdag reizen mr. John Reid en presentatrice Jetske van den Elsen naar het Zuid-Hollandse Bodegraven, waar twee buurmannen al jarenlang met elkaar in de clinch liggen vanwege een stuk grond. Staat de berging van meneer Plomp op de grond van meneer Van Krieken?

Diepgravend onderzoek
Het volgende is het geval: meneer Van Krieken is er van overtuigd dat het stuk grond waar zijn buurman, meneer Plomp, een berging op heeft staan, aan hem toebehoort. Al bijna tien jaar lang houdt de zaak meneer Van Krieken in zijn greep: hij heeft ontelbaar veel aktes over zijn huis doorgespit, en na diepgravend onderzoek ontdekt hij een handgeschreven akte uit 1925. Is dit het bewijs waar hij naar zocht?

Mysterie
Overigens is de grond-kwestie niet het enige probleem dat meneer Van Krieken met de berging van meneer Plomp heeft. Er liggen ook nog steeds spullen van meneer Van Krieken, en het is maar de vraag wat daar allemaal mee gebeurt. Regelmatig schrikken Van Krieken en zijn vrouw zich rot van het rinkelende glaswerk in de keukenkastjes. Kan dit mysterie opgelost worden? En van wie is de grond nu écht?

De rijdende rechter is elke dinsdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De rijdende rechter terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in De rijdende rechter: wat gebeurt er in de berging van de buurman? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen