Ook derde seizoen The Crown goed ontvangen na castwissel

Ook derde seizoen The Crown goed ontvangen na castwissel
Populaire Netflix-serie over Brits koningshuis verder met nieuwe acteurs

Kijktip :

Het derde seizoen van The Crown is gisteren van start gegaan en ook deze nieuwe reeks wordt goed ontvangen door de kijkers. Het was even spannend voor de makers en acteurs, aangezien er een tijdsprong wordt gemaakt en een nieuwe cast is aangetrokken voor de geliefde serie over het Britse koningshuis.

Lees hier de serierecensie van The Crown.

Nieuwe acteurs
Koningin Elizabeth wordt niet meer gespeeld door Claire Foy, zij is vervangen door Oscarwinnares Olivia Colman. Matt Smith nam eerder de rol van prins Philip op zich maar deze wordt nu vertolkt door Tobias Menzies. Helena Bonham Carter is de nieuwe prinses Margaret en Josh O'Connor kruipt voortaan in de huid van kroonprins Charles.

Ook derde reeks The Crown de moeite waard
De eerste twee seizoenen van de serie werden onder meer geroemd om hoe mooi het is gemaakt en door de acteerprestaties van de castleden. Dat is nu niet anders, ook Colman krijgt heel wat veren toebedeeld. Van Rotten Tomatoes krijgt het derde seizoen een score 91% (critics) en 83% (kijkers). Metacritic geeft deze nieuwe reeks van The Crown een score van 85. Volgens de kenners is dus ook deze vernieuwde versie van de populaire serie de moeite waard om te bingewatchen.

Het derde seizoen van The Crown is sinds 17 november te zien op Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ook derde seizoen The Crown goed ontvangen na castwissel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV