Woensdag in Het Perfecte Plaatje: spannende actieshoot op IJsselmeer

Woensdag in Het Perfecte Plaatje: spannende actieshoot op IJsselmeer
Kandidaten fotograferen windsurfers

Kijktip :

Deze woensdag (20 november) krijgen de kandidaten van Het Perfecte Plaatje weer een pittige uitdaging voor de kiezen: ze moeten een spectaculaire en opwindende actieshoot doen met windsurfers in actie. Locatie: het IJsselmeer.

Wereldkampioenen
Voor deze bijzondere shoot zijn niet de minste windsurfers opgetrommeld: wereldkampioen Lilian de Geus en oud-wereldkampioen Casper Bouwman zullen over het IJsselmeer vliegen met hun halsbrekende kunsten, terwijl de bekende hobbyfotografen ze moeten vastleggen op het moment dat ze op volle snelheid zijn.

Documentair beeld
Nadat ze deze uitputtende opdracht hebben voltooid, moeten de BN'ers een hele andere uitdaging volbrengen: een documentaire foto over zes verschillende geloven. Deze opdracht krijgen ze van niemand minder dan de voormalig Fotograaf des Vaderlands, Ahmet Polat. Hij won in 2004 de Zilveren Camera in de categorie documentaire.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Het Perfecte Plaatje: spannende actieshoot op IJsselmeer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV