Vanavond op tv: Nederland - Estland (EK kwalificatie), Ivo van Hove in Volle zalen en meer

Vanavond op tv: Nederland - Estland (EK kwalificatie), Ivo van Hove in Volle zalen en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 19 november

Kijktip :

Nederland heeft zich inmiddels geplaatst voor het Europees Kampioenschap in 2020, maar er is nog één wedstrijd af te werken. Vanavond komt Estland op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 19 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Volle zalen: Ivo van Hove

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

Vanavond gaat Cornald Maas in een nieuwe aflevering van Volle zalen langs bij de veelgeprezen Vlaamse theaterregisseur Ivo van Hove. Van Hove verwierf wereldfaam door zijn samenwerking met David Bowie aan het toneelstuk Lazarus, dat de Britse popmuzikant vlak voor zijn dood schreef. In Volle zalen gaat Van Hove met Maas terug naar het katholieke jongensinternaat waar zijn liefde voor toneel - en jongens - de kop opstak.


Paleis voor een prikkie: Griekse stijl

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Het nieuwe seizoen van Paleis voor een prikkie is ook weer een kijkcijferhit, mede dankzij het extravagante duo Frank en Rogier. Zij gaan in de aflevering van vandaag langs bij Duncan en Angela, die in Hengelo wonen met hun drie kinderen. Het gezin wil graag een nieuwe woonkamer in Griekse stijl. Zal het Frank en Rogier lukken om dit voor 250 euro voor elkaar te krijgen? Dit keer hebben ze een extra uitdaging: Nederland zucht onder een hittegolf.


Live: Nederland - Estland (EK kwalificatie)

NPO 3
NPO 3
20:35 uur

Na de gezapige wedstrijd tegen Noord-Ierland, die in 0-0 eindigde maar wél een ticket voor het EK van 2020 opleverde, hoopt de voetbalkijker dat Nederland - Estland vandaag een doelpuntenfestijn van Nederlandse zijde gaat opleveren. De eerste wedstrijd tegen de Esten werd met 0-4 gewonnen, en ze staan dan ook onderaan in de groep met twee punten. De wedstrijd begint om 20:45 uur met commentaar van Frank Snoeks.


Start: De andere kant van Nederland

RTL 5
RTL 5
21:30 uur

Vanaf vandaag is ook het programma De andere kant van Nederland weer te zien op RTL 5. Hierin is te zien hoe groot de kloof tussen arm en rijk in Nederland is. Het programma was al eerder te zien, en brengt de armste gemeenten van Nederland in beeld. De heftige en emotionele verhalen die achter de armoede schuilgaan worden verteld door de mensen zelf. De camera's gaan langs bij arme inwoners van Deventer, Groningen, Heerlen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.


De Rijdende Rechter: muur van onbegrip

NPO 1
NPO 1
22:20 uur

Mr. John Reid en presentatrice Jetske van den Elsen gaan in een nieuwe aflevering van De Rijdende Rechter naar het Zuid-Hollandse Bodegraven, waar ze een mysterieuze berging onderzoeken. Meneer Van Krieken is er namelijk van overtuigd dat een stuk grond, waar de berging van buurman Plomp op staat, aan hem toebehoord. Wat er in de berging gebeurt, is ook onduidelijk; regelmatig schrikken Van Krieken en zijn vrouw zich rot van het rinkelende glaswerk in de keukenkastjes.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nederland - Estland (EK kwalificatie), Ivo van Hove in Volle zalen en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV