Tijd voor MAX scoort record op record. Talkshow trekt dagelijks meer kijkers dan Beau.

Tijd voor MAX scoort record op record. Talkshow trekt dagelijks meer kijkers dan Beau.
Sybrand Niessen en Martine van Os maandag goed voor 831.000 kijkers

Nieuws :

Tijd voor MAX, de dagelijkse talkshow van Omroep MAX, wordt nogal eens overgeslagen wanneer de kijkcijfers besproken worden. Geheel ten onrechte, zo blijkt maar weer eens uit de cijfers van maandag: 831.000 mensen keken naar het programma van Sybrand Niessen en Martine van Os.

Derde talkshow van Nederland
De talkshow, al jarenlang een vaste waarde op de vooravond, verslaat directe concurrent 5 uur Live avond aan avond en blijkt na Pauw en De Wereld Draait Door op dit moment de derde talkshow van Nederland te zijn, wat kijkcijfers betreft. Vorige week dinsdag scoorde de talkshow overigens ook al een seizoensrecord met 748.000 belangstellenden. Gisteren gingen ze daar ver overheen. Het miljoen lijkt in zicht.

Op Gids.tv zie je elke ochtend een overzicht van de kijkcijfers. Iets gemist? Kijk de leukste fragmenten direct terug!

Beau en Café Hendriks en Genee geen partij voor TVM
Andere talkshows, zoals Beau en Café Hendriks en Genee, die veelvuldig worden besproken in de media, zouden maar wat blij zijn met dergelijke kijkcijfers. Ter vergelijking: Beau kwam maandagavond niet verder dan 362.000 kijkers. Wilfred Genee en Hélène Hendriks moesten het zondag doen met slechts 180.000 belangstellenden. Ook de heren van Veronica Inside delven kijkcijfertechnisch het onderspit tegen de MAX-show, zij wisten maandag 727.000 kijkers te scoren, overigens ook niet onaardig.

Omroep MAX-stijl
Sybrand en Martine zijn sinds 2008 de vaste en vertrouwde waarden van de talkshow, waarin ze dagelijks diverse gasten uit de actualiteit en de tv-wereld ontvangen. Op vrijdagen worden ze daarbij ondersteund door presentatrice Carrie ten Napel. Het programma heeft de typerende Omroep MAX-stijl, waarin er tijd is voor wat langere, rustige en inhoudelijk sterke gesprekken. Dat blijkt de kijker goed te bevallen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX scoort record op record. Talkshow trekt dagelijks meer kijkers dan Beau. of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV