Uitstekende eerste Transformers-film donderdag te zien op Spike

Uitstekende eerste Transformers-film donderdag te zien op Spike
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

De Transformers-filmreeks van regisseur Michael Bay is door bijna elke filmcriticus verguisd, maar het eerste deel van de serie (donderdag te zien op Spike) is nog prima te pruimen. Eerlijk is eerlijk, hierna ging het snel bergafwaarts... Je kunt Transformers streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Lees hier waar je Spike kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
De enthousiaste jongeman Sam Witwicky (gespeeld door Shia LaBeouf) is dolblij met zijn eerste auto, maar zijn mond valt open van verbazing als blijkt dat deze bolide zichzelf kan transformeren tot een enorme robot. Deze Transformer is afkomstig van de buitenaardse planeet Cybertron, waar de goedaardige Autobots onder leiding van Optimus Prime een meedogenloze strijd voeren tegen de Decepticons van de kwade Megatron. Deze allesverwoestende strijd heeft zich nu echter verplaatst naar planeet Aarde...

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Regisseur Michael Bay is van het stramien "van dik hout zaagt men planken": spetterende actie is voor hem belangrijker dan de flinterdunne verhaaltjes die hij vertelt. Soms levert dat prima films op, bijvoorbeeld in het geval van The Rock (1996) en 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016). Ook Transformers is een prima film, waarin het verhaal nog enigszins geloofwaardig is. De film kreeg zelfs drie Oscarnominaties (voor Beste Geluid, Beste Geluidseffecten en Beste Special Effects). Voeg daar de aanwezigheid van de prachtige Megan Fox aan toe en je hebt een leuke filmavond.

De film Transformers (2007) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op donderdag 17 december om 20.30 uur te zien op Spike. Genre: actie, science fiction. Speelduur: 144 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Uitstekende eerste Transformers-film donderdag te zien op Spike of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV