Nieuw seizoen Komt een man bij de dokter start zaterdag 30 november op SBS 6

Nieuw seizoen Komt een man bij de dokter start zaterdag 30 november op SBS 6
Keiharde grappen en pijnlijke situaties

Nieuws :

Het hilarische sketchprogramma Komt een man bij de dokter zorgt al sinds 2012 voor luide lachsalvo's in de woonkamers van Nederland. Vanaf zaterdag 30 november zullen de nodige kijkers opnieuw lachend van de bank rollen, want dan gaat het nieuwe seizoen van start op SBS 6.

360 moppen
Ook het nieuwe seizoen staat weer bol van de keiharde grappen, pijnlijke situaties en hilarische moppen, die met veel plezier worden geserveerd door de uitgebreide cast van Nederlandse acteurs. De bekendste gezichten zijn Esmée van Kampen en Leo Alkemade, die al jaren van de partij zijn in het programma. In totaal werden er voor dit seizoen maar liefst 360 moppen opgenomen.

Gastrollen
Tal van bekende mopcategorieën komen voorbij, van het domme blondje bij de dokter tot mannen onder elkaar in het café en getrouwde stellen in bed. In totaal zal het nieuwe seizoen twaalf afleveringen tellen. Naast de professionele acteurs komen er ook enkele bekende Nederlanders in gastrollen voorbij, zoals Jody Bernal en Hans Kazàn.

Het nieuwe seizoen van Komt een man bij de dokter is vanaf zaterdag 30 november wekelijks om 22.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Komt een man bij de dokter terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Komt een man bij de dokter start zaterdag 30 november op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen