Documentaire Ademtocht: De vele gevechten van Maite Hontelé donderdag op NPO 2

Documentaire Ademtocht: De vele gevechten van Maite Hontelé donderdag op NPO 2
Nederlandse trompettiste in Colombia

Kijktip :

De Nederlandse trompettiste Maite Hontelé droomde al jarenlang van een carrière in de salsamuziek, in een warm Zuid-Amerikaans land. En die heeft ze gekregen, sinds ze zeven jaar geleden naar het tropische Colombia is vertrokken.

Megaster
Al sinds haar jeugd voelde Hontelé zich aangetrokken tot de exotische salsamuziek; ze voelde dat er een andere ziel dan de Nederlandse in haar huist. Sinds ze de grote sprong naar Colombia waagde, is ze in het Zuid-Amerikaanse land uitgegroeid tot een megaster. En hoewel alles lijkt te kloppen en haar leven schijnbaar perfect is, wringt er toch iets...

Heimwee
Het afgelopen jaar heeft Hontelé namelijk steeds vaker last van hyperventilatie-aanvallen en heimwee naar Nederland. Langzaam maar zeker komt ze erachter dat ze haar Nederlandse roots heeft verwaarloosd. Ze verlangde er zó sterk naar om thuis te horen in Colombia, dat ze iets van zichzelf is kwijtgeraakt. Hontelé voelt zich ontheemd, maar kan niet meer terug.

De documentaire Ademtocht: De vele gevechten van Maite Hontelé is op donderdag 21 november om 22.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de documentaire Ademtocht: De vele gevechten van Maite Hontelé terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Ademtocht: De vele gevechten van Maite Hontelé donderdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen