Heerlijke comedy The Intern vanavond te zien op Net 5

Heerlijke comedy The Intern vanavond te zien op Net 5
Heerlijke rol van Robert De Niro

Kijktip :

Robert De Niro heeft zich de afgelopen jaren regelmatig verlaagd tot infantiele comedy's, maar zo af en toe laat hij nog zien wat hij kan. Op dit moment is hij te zien in het misdaadmeesterwerk The Irishman, en vanavond (21 november) is de leuke comedy The Intern te zien op Net 5. Je kunt de film ook streamen via iTunes, Pathé Thuis en meer.

Het verhaal
De Niro speelt de zeventigjarige weduwnaar Ben Whittaker, die op zoek is naar een zinvolle invulling van zijn leven. Hij kan namelijk niet bepaald genieten van zijn pensioen, dat niet voldoet aan de verwachtingen die hij ervan had. Ben besluit aan de slag te gaan als senior stagiair bij een modewebsite, die wordt gerund door Jules Ostin (gespeeld door Anne Hathaway). Na de nodige opstartproblemen groeit Ben steeds meer in zijn rol, en uiteindelijk blijkt hij een waardevolle aanvulling van het team te zijn. Er ontstaat ook een warme band tussen hem en Jules.

Verademing
Zoals gezegd heeft De Niro de afgelopen jaren weinig fatsoenlijks laten zien: hij draafde op in platvloerse comedy's als Grudge Match en Dirty Granpa. Gelukkig betekende The Intern een verademing, want deze warme en bij vlagen hilarische film doet tenminste weer wat recht aan het komische talent dat De Niro wel degelijk bezit (zie Analyze This en Meet the Parents). Ook Anne Hathaway is in topvorm, en er is een leuke bijrol van Rene Russo. Deze film uit 2015 was uitstekend, maar 2019 lijkt helemaal het comeback-jaar van De Niro te worden dankzij zijn rol in The Irishman, die wellicht resulteert in een Oscarnominatie.

De film The Intern (2015) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op donderdag 21 november om 20.30 uur te zien op Net 5.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heerlijke comedy The Intern vanavond te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV