Vanavond in Ladies Night: onder anderen Roxeanne Hazes en Waylon

Vanavond in Ladies Night: onder anderen Roxeanne Hazes en Waylon
Merel Westrik ontvangt zes gasten op haar bank

Kijktip :

Vanavond (woensdag 20 november) staat er weer een nieuwe aflevering van Ladies Night op het programma. Deze week ontvangt presentatrice Merel Westrik drie vriendinnen van de show, maar er komen ook twee bijzondere gasten langs.

Vriendinnen
Westrik heeft een aantal vaste 'vriendinnen van de show', die regelmatig terugkeren in Ladies Night. Deze week zijn dat:

  • Programmamaker Carolien Borgers
  • Strafrechtadvocaat Natacha Harlequin
  • Zangeres Roxeanne Hazes

Gasten

  • Diana Gabriels, de eigenaresse van praktijk Gabriels voor plastische chirurgie. Ze vertolkt vanaf 27 november de hoofdrol in de nieuwe realityserie Plastisch Fantastisch van Net 5.
  • YouTuber Jessie Maya is één van de klanten van Gabriels. Ze vertelt over haar kijk op plastische chirurgie.
  • Zanger Waylon brengt op 29 november een nieuw album uit en geeft een show in Ahoy Rotterdam, maar is zijn wilde haren inmiddels kwijt. Hij leidt nu een rustig gezinsleven met vriendin Bibi Breijman en dochtertje Teddy.

Ladies Night is elke woensdag rond 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Ladies Night terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Ladies Night: onder anderen Roxeanne Hazes en Waylon of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier