Nieuw seizoen TreurTeeVee vanaf vrijdag te zien op NPO 3

Nieuw seizoen TreurTeeVee vanaf vrijdag te zien op NPO 3
Tragikomische serie krijgt eindelijk vervolg

Kijktip :

Begin 2017 was het eerste seizoen van de tragikomische, inktzwarte serie TreurTeeVee te zien op televisie, en na tweeënhalf jaar krijgt het programma eindelijk een vervolg. Opnieuw volgen we een aantal inwoners van de fictieve stad Yolandia, die worstelen met hun bestaan.

Unieke mix
De grote thema's van het leven komen aan bod en worden opgediend in een unieke mix van genres en stijlen: van drama tot sketch, van absurdisme tot romantiek en van bittere ernst tot flauwekul. Dat begint in de eerste aflevering al. Kalle wordt aan de kant gezet door zijn vriend Lars, maar hij probeert de relatie via een rechtszaak te redden: Lars moet bij hem blijven.

Naar bed
Ondertussen ontmoet Uusbief de vrouw van zijn dromen, maar hij durft haar niet aan te spreken omdat hij bang is om een blauwtje te lopen. We zien ook Frederik Kaak, de presentator van het programma Kaak in Love, waarin hij met verschillende deelnemers de lakens deelt om zijn grote liefde te vinden. Tot slot verdedigt Yolanda met veel moeite de voordelen van een leven als single.

Het tweede seizoen van TreurTeeVee is vanaf vrijdag 22 november vier vrijdagen om 22.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van TreurTeeVee terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen TreurTeeVee vanaf vrijdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV