Nieuw op Netflix, Disney+ en meer in week 48

Nieuw op Netflix, Disney+ en meer in week 48
Kijktips voor zaterdag 23 tot zaterdag 30 november

Kijktip :

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Nieuwe films

1. The Irishman (Netflix, 27 november)
The Irishman is een van de films waar al lang naar werd uitgekeken. De eerste bioscoopbezoekers hebben al een blik op de film kunnen werpen, maar voor de thuiskijkers wordt dat deze week een mogelijkheid. Bekijk hier waar je The Irishman kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van The Irishman.

2. The Knight Before Christmas (Netflix, 21 november)
Wat gebeurt er als je als jonge vrouw na een verdrietige periode een mysterieuze man tegenkomt? Geloof je hem dan, ook al lijkt hij compleet de weg kwijt? Dat is waar deze Netflix kerstfilm om draait. Bekijk hier waar je The Knight Before Christmas kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van The Knight Before Christmas.

3. The Report (Amazone Prime, 29 november)
In de nasleep van de aanslagen op 11 september 2001 maken CIA-agenten gebruik van extreme ondervragingstactieken op de verdachten van de terreuraanslagen. De overheid doet er alles aan om deze werkwijze te beschermen en vinden het dus ook niet leuk dat mensen er met hun neus in duiken... Bekijk hier waar je The Report kunt bekijken.

4. The Lion King (Pathé Thuis, 22 november)
Er is veel gezegd en geschreven over de live action remake van de jaren 90' Disney-klassieker The Lion King. Tijd om hem nu eens lekker gemakkelijk in de eigen thuisbioscoop te bekijken. Bekijk hier waar je The Lion King kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van The Lion King.

Gloednieuwe series

5. Occupied, S1 (NPO Start Plus, 22 november)
De van origine Noorse serie is in het Scandinavische land enorm populair. Het werd dus tijd voor verdere expansie. En in Nederland kun je het eerste seizoen nu al op NPO Start Plus zien. Bekijk hier meer over Occupied.

5. Mortel, S1 (Netflix, 22 november)
Al is Halloween al een tijdje voorbij, de horrorfilms en -series blijven nog langzaam binnendruppelen. Zo ook deze spannende Franse variant, Mortel. Bekijk hier waar je Mortel kunt bekijken.

Kijktip

Elke week zetten wij een film of serie centraal die wij bestempelen als kijktip voor de komende week.

7. Dolemite Is My Name (Netflix)
De terugkeer van Eddie Murphy op het grote Hollywood-podium is gestart. Na het zien van Dolemite is my Name is ons vertrouwen voor Coming to America 2 en Beverly Hills Cop 4 groot. Bekijk hier waar je Dolemite Is My Name kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Dolemite Is My Name.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix, Disney+ en meer in week 48 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV