Nieuwe Noorse misdaadserie Wisting begint zaterdag op NPO 3

Nieuwe Noorse misdaadserie Wisting begint zaterdag op NPO 3
Kerst is nog ver weg voor William Wisting

Kijktip :

De maand december komt steeds dichter bij, en dat betekent dat het niet lang meer duurt voordat de kerstdagen aanbreken. Voor de Noorse rechercheur William Wisting is het feest echter nog ver weg, want er wordt een lijk gevonden op het terrein van een kerstboomverkoper.

Lastige zaak
Het lijk tussen de kerstbomen groeit uit tot één van de lastigste zaken uit de loopbaan van de ervaren Wisting (gespeeld door Sven Nordin), zeker wanneer er een Amerikaanse seriemoordenaar bij betrokken lijkt te zijn. Wisting krijgt hulp van een FBI-agent die vanuit de Verenigde Staten is overgekomen, Maggie Griffin (Carrie-Anne Moss).

Gevaarlijk vaarwater
Terwijl Wisting druk doende is de zaken op te lossen, lijkt het alsof zijn dochter het hem alleen maar moeilijker probeert te maken. Zij belandt in gevaarlijk vaarwater wanneer ze voor haar werk als journalist met dezelfde zaken als haar vader in aanraking komt. En de ellende voor Wisting is nog niet voorbij, want plotseling wordt hijzelf ook in een kwaad daglicht gesteld.

De nieuwe misdaadserie Wisting is vanaf zaterdag 23 november wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Wisting terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Noorse misdaadserie Wisting begint zaterdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV