Nick & Simon nemen presentatie Beste Zangers over van Jan Smit

Nick & Simon nemen presentatie Beste Zangers over van Jan Smit
Jan Smit haakt af door gezondheidsproblemen

Nieuws :

Nick & Simon nemen tijdelijk de presentatie over van het programma Beste Zangers. De Volendammers nemen deze taak over van Jan Smit, die tijdelijk om gezondheidsredenen een stapje terug doet.

Te veel hinder door lichamelijke klachten
Smit kondigde eerder deze week aan dat hij een rustpauze neemt om gezondheidsproblemen. “Ik ondervind momenteel te veel hinder van lichamelijke klachten”, liet de Volendammer weten. “Het is daarom op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen, hoezeer me dat ook spijt naar al mijn trouwe fans toe…” Hierdoor zat Beste Zangers ineens zonder presentator.

Nick & Simon nemen presentatie eenmalig op zich
Gelukkig kan Jan op de steun van Nick & Simon rekenen. “Omdat Jan Smit tijdelijk een stapje terug doet, schieten zijn vrienden Nick & Simon hem te hulp en nemen zij eenmalig het gastheerschap over van Beste Zangers”, zo laat AVROTROS weten. “We wensen Jan Smit heel veel beterschap en een spoedig herstel.”

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van Beste Zangers op tv te zien is. Bekijk hier de leukste fragmenten van Beste Zangers.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nick & Simon nemen presentatie Beste Zangers over van Jan Smit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV