Nieuwe politieserie Cardinal vanaf zaterdag te zien op Canvas

Nieuwe politieserie Cardinal vanaf zaterdag te zien op Canvas
Het eeuwige vraagstuk: moord of zelfmoord?

Kijktip :

Vanaf zaterdag 22 november is de nieuwe, zesdelige thrillerserie Cardinal te zien op Canvas. In deze Canadese serie volgen we de agenten John Cardinal (gespeeld door Billy Campbell) en Lise Delorme (Karine Vanasse), die een aantal pittige zaken voor de kiezen krijgen.

Moord of zelfmoord?
John Cardinal heeft nog niet zo lang geleden zijn vrouw verloren, en alle aanwijzingen duiden op zelfmoord. Cardinal begint dit langzamerhand te accepteren, tot het moment waarop hij mysterieuze kaartjes begint te ontvangen waarin hijzelf de schuld krijgt van haar dood. Hij begint steeds meer te twijfelen aan de ware toedracht van de dood van zijn vrouw.

Verdwenen lichaam
Tijdens zijn werk worden Cardinal en Delorme opgeroepen voor een bloedige moord met twee slachtoffers. Er is echter een klein probleempje: er is nergens een lichaam te bekennen. Op dat moment weten ze nog niet dat er ook een ooggetuige is, die uit de handen van de moordenaar is ontsnapt. Zij heeft echter zo haar eigen redenen om contact met de politie te vermijden.

De nieuwe thrillerserie Cardinal is vanaf zaterdag 23 november wekelijks met een dubbele aflevering rond 20.35 uur te zien op Canvas. Lees hier waar je Canvas kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe politieserie Cardinal vanaf zaterdag te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV