Nieuw realityprogramma Als de brandweer vanaf zondag te zien op SBS 6

Nieuw realityprogramma Als de brandweer vanaf zondag te zien op SBS 6
Niet alleen maar brandjes blussen

Kijktip :

Vanaf zondag 24 november is het nieuwe realityprogramma Als de brandweer te zien op SBS 6. Hierin wordt het werk van verschillende brandweerkorpsen in Nederland vastgelegd door een cameraploeg - maar ook door de brandweerlieden zelf.

Intense beelden
Doordat de heldhaftige mannen en vrouwen in sommige gevallen ook hun eigen werk vastleggen, kunnen we regelmatig 'genieten' van heftige en intense beelden. Er worden echter nog veel meer manieren van filmen toegepast: ook drones, beveiligingscamera's en speciale warmtebeeldcamera's zorgen voor bijzondere opnamen. Uit al deze beelden blijkt dat brandweerlieden veel meer doen dan alleen brandjes blussen.

Eerste aflevering
Maar ook branden komen nog vaak genoeg voor, zoals blijkt uit de eerste aflevering. Daarin moet een brandweerkorps opdraven bij een uitslaande brand, die naar het huis van een aantal studenten dreigt over te springen. Ook zien we hoe een vrouw geholpen wordt die van haar fiets is gevallen en onder een rijdende tram terecht komt. Tot slot een heftig ongeluk, waarbij een auto met twee inzittenden zich in de gevel van een computerwinkel heeft geboord.

Het nieuwe realityprogramma Als de brandweer is vanaf zondag 24 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Als de brandweer terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw realityprogramma Als de brandweer vanaf zondag te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen