Deze nieuwe kerstfilms kun je nu al zien op Netflix

Deze nieuwe kerstfilms kun je nu al zien op Netflix
The Knight Before Christmas is nog maar een voorproefje

Kijktip :

Wie niet kan wachten op Kerst hoeft alleen maar Netflix aan te zetten. Er zijn nu al veel films die in het teken staan van Kerst te zien via deze streamingdienst, vanaf vandaag wordt dat alleen nog maar meer.

The Knight Before Christmas
De eerste gloednieuwe kerstfilm die vanaf vandaag op Netflix te zien is, is The Knight Before Christmas. In deze film gebeurt er iets magisch waardoor een ridder (Josh Whitehouse) vanuit de 14e eeuw naar de tijd van nu wordt gestuurd. Hij komt terecht in Ohio en komt daar een lerares natuurwetenschappen (Vanessa Hudgens) tegen. Deze ridder zorgt voor heel wat verwarring want hij komt net op het moment dat zij niet meer in de liefde gelooft.

Lees hier de filmrecensie van The Knight Before Christmas.

Let It Snow en Klaus
Netflix pakt dit jaar flink uit met Kerst, want er zijn en komen veel nieuwe programma’s en films die volledig in het teken staan van de feestdagen. Zo is vanaf vandaag ook Nailed It! Holiday! te zien, een programma waarin speciaal Kerst-creaties worden gemaakt door de bakkers. Let It Snow is sinds twee weken te zien via dit platform, een film over scholieren die op Kerstavond worden geteisterd door een sneeuwstorm, wat zorgt voor verrassende vriendschappen.

Ook Klaus is sinds kort te bekijken, deze animatiefilm draait om de bijzondere band tussen een postbode en speelgoedmaker. Verder staan ook nog onder meer Holiday Rush (28 november), A Christmas Prince: The Royal Baby (5 december) en de serie Home For Christmas (vanaf 5 december) op de planning.

Lees hier welke films en series nog meer sinds deze maand te zien zijn bij Netflix.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV