Vanavond op tv: Players Championship Finals (darts), nieuwe docuserie Serengeti en meer

Vanavond op tv: Players Championship Finals (darts), nieuwe docuserie Serengeti en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 22 november

Kijktip :

De zomer ligt alweer enkele maanden achter ons, en dat zorgt voor een enorme toename in het aantal darttoernooien dat op televisie te zien is. Dit weekend staan de Players Championship Finals op het programma. Mocht je terugverlangen naar de zomer, dan zit je goed met de nieuwe docuserie Serengeti, gefilmd in tropisch Afrika. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 22 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Players Championship Finals (Darts)

RTL 7
RTL 7
19:30 uur

Gedurende het jaar worden er, naast de bekende televisietoernooien, ook talloze vloertoernooien gespeeld: de Players Championships. Elk weekend gooien honderden darters anoniem hun pijltjes tegen elkaar, en aan het eind van het jaar zijn er 64 spelers die het best gepresteerd hebben op deze toernooien. Zij nemen het tegen elkaar op tijdens de Players Championship Finals. Dit jaar doen er maar liefst acht Nederlanders mee, onder wie Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld.


Louis Theroux: The Night in Question

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

NPO 3 blijft ondertussen doorgaan met het uitzenden van de fantastische documentaires van de Britse filmmaker Louis Theroux. Vanavond is de documentaire The Night in Question te zien, waarin Theroux seksueel misbruik op universiteitscampussen onderzoekt. Aan de oostkust van de Verenigde Staten zijn veel jonge mannen aangeklaagd vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag, maar wat zijn de gevolgen voor henzelf - en de slachtoffers?


Terug: Finding Escobar's Millions

Discovery
Discovery
20:30 uur

Op Discovery keert het programma Finding Escobar's Millions terug voor een tweede seizoen. Chris Feistl en Jerry Salameh proberen hierin te ontdekken waar de miljoenen Colombiaanse peso's van drugsbaron Pablo Escobar zijn gebleven. In het eerste seizoen hadden ze al een aantal belangrijke aanwijzingen voor de bergplaats van het geld, en in het tweede seizoen komen ze steeds dichterbij. En dat is niet geheel zonder gevaar.


Nieuw: Serengeti

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

Op NPO 1 gaat de nieuwe documentaireserie Serengeti vanavond van start. Zoals de titel al aangeeft, focust deze serie zich op het prachtige natuurpark de Serengeti, dat het noorden van Tanzania en het zuiden van Kenia beslaat. Het verhaal is gedramatiseerd, maar wel gebaseerd op het echte leven van de dieren in Afrika. In de eerste aflevering zien we hoe de Serengeti in een tijd van overvloed is aangekomen. Aan het goede leven van sommige dieren komt echter snel een eind.


Terug: TreurTeeVee

NPO 3
NPO 3
22:30 uur

Begin 2017 waren de critici laaiend enthousiast over de heerlijke, zwartkomische serie TreurTeeVee. Tweeënhalf jaar later is er eindelijk een vervolg, waarin de inwoners van de fictieve stad Yolandia opnieuw worstelen met de grote problemen des levens. In de eerste aflevering is onder meer te zien dat Kalle wordt gedumpt door zijn vriend Lars. Via een rechtszaak probeert hij af te dwingen dat Lars toch bij hem blijft.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Players Championship Finals (darts), nieuwe docuserie Serengeti en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV