Rapper Bizzey krijgt driedelige docuserie op Videoland

Rapper Bizzey krijgt driedelige docuserie op Videoland
Hoge pieken en diepe dalen

Nieuws :

Rapper Bizzey behoort momenteel tot de populairste artiesten van Nederland dankzij grote hits als 'Traag', 'Ja!' en 'Hij is van mij'. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn in het leven van 's lands populairste urban artiest, zoals blijkt uit de docuserie Bizzey.

Rauw en intiem
Deze driedelige documentaireserie van Videoland schetst een rauw en intiem portret van producer en rapper Leendert "Leo" Roelandschap, die we vooral kennen onder zijn artiestennaam Bizzey. Hij was onderdeel van Yellow Claw, die in 2012 plotseling de Nederlandse hitlijsten bestormden. Het succes werd hem bijna te veel, maar met zijn solocarrière werd zijn faam zo mogelijk nóg groter.

250 miljoen views
Om een beeld van zijn succes te schetsen: 'Traag', één van de eerste grote solohits van Bizzey, is inmiddels al zo'n 250 miljoen keer bekeken op YouTube. Er komt echter ook genoeg tegenslag op zijn pad. De privésituatie van Bizzey holt achteruit, de breuk met Famke Louise zit hem nog steeds dwars en steeds vaker spelen donkere gedachten op. Gaat hij ten onder aan zijn eigen succes?

De driedelige documentaireserie Bizzey is vanaf 6 december te zien op Videoland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rapper Bizzey krijgt driedelige docuserie op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV