Laatste aflevering Hunted: nog drie duo's in het spel

Laatste aflevering Hunted: nog drie duo's in het spel
Maandag te zien op NPO 3

Kijktip :

Op maandag 25 november is de slotaflevering van het huidige seizoen van Hunted te zien op NPO 3. Er zijn nog drie duo's in het spel, die alles op alles zullen zetten om ook in deze laatste aflevering nog uit de handen van de autoriteiten te blijven.

Zenuwslopend
De drie duo's (Tizita en Betty, Anne en Juanitto en Koen en Juul) moeten het nog ongeveer zeventien uur volhouden: dan zijn ze erin geslaagd om de volledige vijfhonderd uur uit handen van de opsporingsdiensten te blijven. Het belooft een zenuwslopende laatste aflevering te worden, want ze weten nog niet wat de precieze locatie van het 'extractiepunt' is - de locatie waarop ze het land kunnen verlaten.

Opgejaagd
Ondertussen worden de duo's nog altijd opgejaagd door de autoriteiten, die er in zijn geslaagd om de telefoon van één van de deelnemers te ontgrendelen. Hierdoor beschikken zij over dezelfde informatie als de kandidaten. Het team van de opsporingsdiensten bestaat uit voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingsdienst en online speurders, die ook op het laatst nog zullen proberen de deelnemers in de kraag te vatten.

De laatste aflevering van Hunted is op maandag 25 november om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Hunted: nog drie duo's in het spel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV