Nieuwe realityserie RICO volgt Rico Verhoeven richting gevecht met Badr Hari

Nieuwe realityserie RICO volgt Rico Verhoeven richting gevecht met Badr Hari
Hoe bereidt de kickbokser zich voor?

Kijktip :

Op 21 december staat één van de grootste sportevenementen van het jaar gepland. Dan nemen kickboksers Badr Hari en Rico Verhoeven het tegen elkaar op in een gevecht om de wereldtitel zwaargewicht. Verhoeven wordt in een speciale realityserie op SBS 6 gevolgd.

Trainingsschema
In de documentaireserie RICO wordt Rico Verhoeven een jaar lang gevolgd in de aanloop naar het grote gevecht met Badr Hari. Verhoeven volgt een strikt trainingsschema, waarvoor hij veel discipline nodig heeft. De kickbokser heeft er echter alles voor over om ongeslagen wereldkampioen te blijven. Er komen echter meer uitdagingen op zijn pad: Verhoeven heeft een gezin met drie jonge kinderen en speelt ook nog eens een rol in de Hollywoodproductie The Black Lotus.

Eerder gevecht
Zoals gezegd zullen Hari en Verhoeven op 21 december aanstaande opnieuw met elkaar in de ring staan om een keiharde strijd uit te vechten. De twee kemphanen stonden al eerder tegenover elkaar, in 2016. Destijds vond het gevecht plaats in het Duitse Oberhausen, waar Hari in de tweede ronde moest opgeven vanwege een blessure aan zijn elleboog, die hij opliep na een trap van Verhoeven.

De realityserie RICO is vanaf maandag 25 november vijf maandagen om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van RICO terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe realityserie RICO volgt Rico Verhoeven richting gevecht met Badr Hari of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen