The Roast of Ali B.: dit zijn de roasters van Ali B.

The Roast of Ali B.: dit zijn de roasters van Ali B.
Henry van Loon, Brace en meer

Nieuws :

Op dinsdag 17 december zal Ali B., de 'knuffel-Marokkaan' van Nederland, er toch echt aan moeten geloven. Op die dag wordt hij door vriend en vijand geroast. Maar welke bekende Nederlanders zullen de rapper voor het oog van de tv-kijker belachelijk maken? Op Gids.tv zie je na The Roast of Ali B. de leukste fragmenten terug.

De lijst met roasters, verderop in het artikel te vinden, zal de komende tijd steeds verder aangevuld worden met nieuwe namen. Bekijk hier op welk kanaal Comedy Central bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Bekijk alle roasts van Ali B


Eerste roasters
Op vrijdag 22 november zijn de eerste roasters van Ali B. bekend gemaakt. Acteur en komiek Henry van Loon, onder meer bekend van De Luizenmoeder, zal Ali aan gaan pakken. Hij boekte eerder al veel succes met zijn roast van radio-dj Giel Beelen. Ook Brace zal Ali door de verbale gehaktmolen halen; de zanger werkte met Ali B. samen voor de enorme hits 'Ik ben je zat' en 'Leipe mocro flavour'. De derde roaster die nu al bekend is, is een opvallende naam: Prem Radhakishun. De lijst met roasters wordt hieronder aangevuld zodra er meer namen bekend zijn.

Volledige lijst met roasters

Brace

Zanger


Ferry Doedens

Acteur


Bugra Gedik

Cabaretier


Rob Geus

Kok/presentator


Johan Goossens

Cabaretier/columnist


Henry van Loon

Acteur/cabaretier


Aisha Echteld

Rapper


Prem Radhakishun

Voormalig advocaat, tegenwoordig schrijver/radio- en tv-maker


Sanne Wallis de Vries

Actrice/cabaretier


Willie Wartaal

Rapper


Waylon

Zanger

The Roast of Ali B. is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Je ziet daarna de leukste fragmenten van The Roast of Ali B. terug bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Roast of Ali B.: dit zijn de roasters van Ali B. of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV