Titelgevecht Rico Verhoeven v Badr Hari live uitgezonden op Veronica

Titelgevecht Rico Verhoeven v Badr Hari live uitgezonden op Veronica
Exclusief vanaf 20.00 uur

Sport :

Het wordt het grootste gevecht in de geschiedenis van kickboksen genoemd: De lang verwachte rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. De twee aartsrivalen vechten op zaterdag 21 december in GelreDome in Arnhem om de titel tijdens GLORY COLLISION 2. Het evenement is vanaf 20.00 uur exclusief te zien op Veronica en KIJK.nl. Ook zal het gevecht (dat rond 22.00 uur start) te volgen zijn via een livestream via Gids.tv!

Bekijk hier waar, wanneer en hoe je GLORY Collision 2 volgt op tv en online.

In 2016 stonden de rivalen Verhoeven en Hari voor het eerst tegenover elkaar. Het bleef spannend tot de tweede ronde, toen Hari de strijd moest staken met een armblessure. Verhoeven werd tot winnaar uitgeroepen via een technische knock-out. De rematch moet de ontknoping worden van de jarenlange vete tussen ‘The King of Kickboxing’ Rico Verhoeven en ‘The Golden Boy’ Badr Hari.

Veronica
GLORY COLLISION 2 is in meer dan 200 landen wereldwijd op tv te zien, in Nederland is dit op Veronica. De presentatie op 21 december is in handen van Hélène Hendriks, analisten zijn Remy Bonjasky en Jamal Ben Saddik. Mark Schaaf doet live verslag vanaf de ring.

Bekijk hier het complete schema van GLORY Arnhem.

GLORY COLLISION 2 is op zaterdag 21 december vanaf 20.00 uur te zien op Veronica en via een livestream via Gids.tv. De hoogtepunten en de samenvatting vind je vervolgens ook op Gids.tv. De samenvatting is om 23.25 uur ook te zien in de late uitzending van Studio Sport.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Titelgevecht Rico Verhoeven v Badr Hari live uitgezonden op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV