FC Twente - Ajax live op tv

FC Twente - Ajax live op tv
Kunnen de Tukkers in eigen stadion verrassen?

Sport :

Op zondag 1 december spelen Ajax en FC Twente in de tiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Grolsch Veste. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten

Ajax
De Amsterdammers blijven verbazen met hun uitstekende spel, maar vooral door hun stabiliteit. Zowel in slechte als in goede dagen weet Ajax te winnen van de kleine en grote tegenstanders in de Eredivisie. Lukt dat ook tegen FC Twente?

FC Twente
De Tukkers hebben niet de slechtste resultaten als het gaat om directe confrontaties tegen Ajax. In 2016 won FC Twente bijvoorbeeld met 1-0, in december 2017 speelde de Tukkers gelijk. Kunnen de mannen van coach Gonzalo García García opnieuw verrassen?

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 12.15 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - FC Twente is zondag 1 december om 12.15 uur live te zien op FOX Sports 2. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op FC Twente - Ajax live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen