Feyenoord - PEC Zwolle live op tv

Feyenoord - PEC Zwolle live op tv
Gaat Feyenoord thuis wel voor de volle buit?

Sport :

Op zondag 1 december spelen Feyenoord en PEC Zwolle in de vijftiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting Feyenoord - PEC

De samenvatting is hier later beschikbaar.

Feyenoord
Het team van Dick Advocaat blijft erg wisselvallig presteren. De mannen uit Rotterdam hebben niet het beste spel van de top-3 en blijft ook punten verspelen. Vorige week zondag kwamen de Rotterdammers bijvoorbeeld niet verder dan 1-1. In eigen huis gaat het de laatste tijd wel wat beter. Wat wordt het resultaat tegen PEC?

PEC Zwolle
PEC Zwolle lijkt aardig op weg om zich uit de onderste regionen te worstelen. De ploeg van John Stegeman wist bijvoorbeeld zondag te winnen van Fortuna Sittard, een ploeg die onder PEC staat. Kan PEC tegen Feyenoord stunten?

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.30 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - PEC is zondag 1 december om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 2. Online is de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - PEC Zwolle live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen