Deze films en series zijn nieuw op Netflix in december 2019

Deze films en series zijn nieuw op Netflix in december 2019
Van het romantische Marriage Story tot de mysteries in The Witcher

Kijktip :

In maand 2019 voegt de rode streaming-gigant Netflix weer een heleboel nieuwe (en oude) titels toe om te bingen en te streamen. Met de concurrentie van Disney+ en HBOMax op de hielen is het opnieuw veel originele content. Gids.tv zet de releases van Netflix op een rij.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Family Guy seizoen 17 (1 december)
Onze favoriete animatie-familie is weer terug met een nieuw seizoen op Netflix! Seizoen 17 is vanaf 1 december, naast de seizoenen 10 t/m 16, te bingen. Bekijk hier waar je Family Guy nog meer kunt kijken.

2. V-Wars (5 december)
Dit is er eentje om in de gaten te houden: De vampierenserie V-Wars met Vampire Diaries-acteur Ian Somerhalder. Bekijk hier meer over V-Wars.

3. A Christmas Prince: The Royal Baby (5 december)
Het derde deel alweer uit de Christmas Prince-reeks. In 2017 kwam het eerste deel uit, het tweede vorig jaar. In het derde deel krijgt prinses Amber een echte 'royal baby'! Bekijk hier meer over A Christmas Prince.

Lees hier de filmrecensie van A Christmas Prince: The Royal Baby.

4. Marriage Story (6 december)
Hij wordt genoemd voor meerdere Oscars, waaronder die van Beste Film: Marriage Story. Met een bijzondere cast (waaronder Adam Driver en Scarlett Johansson) en een bijzonder scenario (die overigens ook wordt getipt aan de Academy). Al met al een grote kijktip. Bekijk hier waar je Marriage Story nog meer kunt zien.

Lees hier de filmrecensie van Marriage Story.

5. Kung Fu Panda 3 (10 december)
Heb je niets te doen tijdens de kerstdagen? Alle kinderen thuis of een film kijken voor tijdens het koken? Zet dan zeker deze lekkere wegkijkfilm aan! Bekijk hier waar je Kung Fu Panda 3 nog meer kunt streamen.

6. 6 Underground (13 december)
De nieuwe film van sensatieregisseur Michael Bay met hoofdrollen van Ryan Reynolds (Deadpool) en Ben Hardy (Bohemian Rhapsody). Meer kan er niet worden gezegd over 6 Underground. Bekijk hier meer over 6 Underground.

Lees hier de filmrecensie van 6 Underground.

7. Honey (16 december)
Honey stamt alweer uit 2003. In de cast: allemaal bekende namen uit de zero's. Denk daarbij aan Jessica Alba, Mekhi Phifer, Lil' Romeo, Joy Bryant en Missy Elliott. Hoogtepuntje: de muziek van Rodney "Darkchild" Jerkins. Bekijk hier meer over Honey.

8. The Witcher (20 december)
Dit is een serie waar al heel wat mensen al een hele lange tijd op aan het wachten zijn: The Witcher met Henry Cavill. Hij wordt meer dan eens de nieuwe Game of Thrones genoemd. Als dat geen goed voorteken is? Bekijk hier meer over The Witcher.

9. The Two Popes (20 december)
Dit is ook een film die wordt genoemd voor de Oscars. Met Jonathan Pryce en Anthony Hopkins is de hoofdrollen moet deze film wel een instant hit zijn. Bekijk hier meer over The Two Popes.

10. You (26 december)
Om het jaar lekker knallend af te sluiten: het langverwachte tweede seizoen van You. Met de creepy hoofdpersoon Penn Badgely en Elizabeth Lail. Het eerste seizoen was een grote hit, het tweede wordt dat waarschijnlijk ook. Bekijk hier meer over You.

Bekijk hier ook alle nieuw releases op Videoland, Disney Plus, NPO Start Plus en Ziggo.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze films en series zijn nieuw op Netflix in december 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen