Vanavond op tv: docuserie RICO over Rico Verhoeven, laatste aflevering Hunted en meer

Vanavond op tv: docuserie RICO over Rico Verhoeven, laatste aflevering Hunted en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 25 november

Kijktip :

Het op voorhand al epische gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven, op 21 december, komt steeds dichterbij. Verhoeven heeft zich speciaal voor de docuserie RICO laten volgen, en dat levert intrigerende beelden op. Maar er is meer. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 25 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: House Rules Australië

NET 5
NET 5
18:25 uur

In de vooravond kunnen liefhebbers van huizenprogramma's hun hart weer ophalen met de terugkeer van House Rules Australië, al jaren een populair programma in binnen- en buitenland. Vijf koppels verbouwen elkaars huizen, en dat doen ze aan de hand van slechts vijf huisregels. Dit zijn do's en don'ts, zoals bepaalde kleuren, materialen of stijlen die wel of juist niet terug mogen komen in hun woning. Zal iedereen even blij zijn met het resultaat?


Docu: Rotjochies

NPO 2
NPO 2
20:20 uur

Het documentairefestival IDFA is nog steeds in volle gang (tot en met zondag 1 december), en NPO 2 blijft de liefhebber verblijden met fraaie documentaires. Vanavond is het de beurt aan de prachtige docu Rotjochies. In deze Nederlandse productie krijgen een aantal ontspoorde pubers een tweede kans. Ze gaan naar het Franse platteland, waar ze met een no-nonsense jeugdhulpverlener proberen hun tegendraadse gedrag te verbeteren.


Slot: Hunted

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Ook op televisie vanavond: de laatste aflevering van Hunted (althans, van het huidige seizoen). Lukt het de drie overgebleven duo's om uit de handen van de autoriteiten te blijven? Ze moeten nog zeventien uur overleven; daarna kunnen ze het land via het nog onbekende extractiepunt verlaten. De rechercheurs hebben inmiddels ook een telefoon van een van de opgepakte duo's kunnen ontgrendelen en hebben dezelfde informatie als de deelnemers.


Droomhuis Gezocht: Frankrijk

NPO 1
NPO 1
21:20 uur

Vanavond is er ook weer een nieuwe aflevering van het immer populaire Droomhuis Gezocht te zien op NPO 1. Wekelijks trekt het programma zo'n 1,5 miljoen kijkers, en dat zal vandaag waarschijnlijk niet anders zijn. Presentator Sybrand Niessen gaat in deze aflevering naar Frankrijk, waar Nathalie en Dirk-Jan op zoek gaan naar hun droomhuis. Ze zijn tien jaar samen en hebben een latrelatie, maar als er een huis bijkomt in Frankrijk, gaan zij één van de twee huizen in Nederland verkopen en voor het eerst samenwonen.


Nieuw: RICO

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Vanaf 21:30 uur is het nieuwe realityprogramma RICO te zien op SBS 6. We kunnen Rico Verhoeven inmiddels wel omschrijven als de 'knuffelknokker' van ons land, een tegenpool van zijn grote concurrent en 'bad boy' Badr Hari. Op 21 december nemen ze het weer tegen elkaar op, en Verhoeven is het hele jaar al bezig met de voorbereidingen op dit ene gevecht. Hij heeft echter ook nog veel andere zaken aan zijn hoofd.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: docuserie RICO over Rico Verhoeven, laatste aflevering Hunted en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV