Diederik Ebbinge (De Luizenmoeder) krijgt eigen talkshow: Promenade

Diederik Ebbinge (De Luizenmoeder) krijgt eigen talkshow: Promenade
Vanaf 22 december op NPO 3

Nieuws :

Na het daverende succes van De Luizenmoeder is acteur en komiek Diederik Ebbinge een bekend gezicht voor veel Nederlanders. Dat opent nieuwe deuren voor hem, en daardoor kan hij eindelijk zijn grote droom waar gaan maken: een eigen talkshow met de naam Promenade.

Helemaal anders
Er komt dus weer een nieuwe speler op de talkshowmarkt, maar wel eentje die zich nog zal moeten bewijzen. Is Ebbinge in staat om een goede talkshow te leiden? Het wordt een combinatie van vrijwel alle talkshows die nu op tv te zien zijn: op het snijvlak van Pauw en Beau, met een knipoog naar De wereld draait door, Jinek en Café Hendriks & Genee. "Ik ga het heel anders doen," benadrukt Ebbinge echter. De vraag die zich direct opdringt: voor welke setting kiest Ebbinge? "Er komt geen desk, geen bank, geen tafel. Wel zijn we bezig met een skyline," aldus de acteur.

Vaste gasten
Ebbinge is ook op zoek naar een aantal vaste gasten met een vlotte babbel, humor, kennis en een stevige mening, en hij is dan ook blij dat bekende namen als Eva Crutzen, Ton Kas en Henry van Loon zich aan Promenade hebben verbonden. En wat kan de kijker verwachten qua toon van het programma? Ook dat belooft een mengelmoes van stijlen te worden: "Het wordt een journalistiek, opiniërend en informerend programma met analyse, duiding en een unieke mix van meningen. Er zijn visuele bijdragen van Sander van de Pavert." Er is echter ook ruimte voor amusement.

De talkshow Promenade is vanaf zondag 22 december wekelijks om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Promenade terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diederik Ebbinge (De Luizenmoeder) krijgt eigen talkshow: Promenade of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen