Expeditie Schoonmoeder vanaf dinsdag weer te zien op TLC

Expeditie Schoonmoeder vanaf dinsdag weer te zien op TLC
Patty Brard probeert verzoening te brengen

Kijktip :

Afgelopen zomer was het programma Expeditie Schoonmoeder te zien op TLC, en vanaf dinsdag 26 november worden de afleveringen herhaald. In het programma reizen vier schoonmoeders en hun schoonzoon of -dochter naar een exotisch eiland om aan hun relatie te werken.

Opdrachten
We kennen allemaal de schoonmoeder-moppen, maar die berusten lang niet allemaal op de waarheid. In Expeditie Schoonmoeder maken we kennis met mensen van wie de relatie met hun schoonmoeder wél voldoet aan alle vooroordelen: meningsverschillen, ruzies en een algemene animositeit is voor hen inmiddels normaal. Op het eiland, waar ze moeten overleven, worden de duo's onderworpen aan diverse opdrachten, die hun relatie moeten verbeteren.

Luisterend oor
Deze opdrachten maken duidelijk dat ze zullen moeten samenwerken om tot een goed resultaat te komen, net als in hun band. Tegen presentatrice Patty Brard luchten ze hun hart, want zij fungeert in Expeditie Schoonmoeder ook als een luisterend oor voor de deelnemers. Het ultieme doel is dat de schoonmoeders- en dochters/zonen elkaar meer gaan waarderen en hun band wordt versterkt. Komen ze dichter bij elkaar of juist verder van elkaar af te staan?

Het programma Expeditie Schoonmoeder is vanaf dinsdag 26 november vier dinsdagen om 21.30 uur te zien op TLC.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Expeditie Schoonmoeder vanaf dinsdag weer te zien op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen