Nieuw programma Plastisch Fantastisch kijkt binnen bij praktijk voor plastische chirurgie

Nieuw programma Plastisch Fantastisch kijkt binnen bij praktijk voor plastische chirurgie
Excentrieke Diana Gabriels behandelt allerlei wensen

Kijktip :

In de praktijk van de excentrieke Diana Gabriels komt een zeer divers clientèle, die allemaal de wens hebben om iets aan hun lichaam te veranderen. De praktijk voor plastische chirurgie probeert hun wensen zo veel mogelijk te laten uitkomen. Het nieuwe Net 5-programma Plastisch Fantastisch kijkt achter de schermen in de praktijk.

Van enorme borsten tot schaamlipcorrecties
In de praktijk van Gabriels, waar veel vrouwen én mannen op bezoek komen, vertellen de klanten welke bizarre wensen ze soms hebben. De een wil graag een schaamlipcorrectie, een ander wil enorme borstimplantaten van 800 cc, terwijl er ook mensen zijn die graag op Kim Kardashian willen lijken en daarvoor hun billen laten volspuiten. De cliënten van de Barendrechtse praktijk hebben soms een schrikbarend jonge leeftijd.

Jessie Maya en Pommeline
De moderne fascinatie met plastische chirurgie roept ook veel vragen op. Wat gaat eigenlijk te ver? Als je alles aan je lichaam wil verbouwen, wanneer ben je dan tevreden? Wat verandert er aan het zelfbeeld van vrouwen als het steeds makkelijker wordt om alles aan je lichaam te veranderen? In de praktijk van Gabriels vertellen onder anderen YouTuber Jessie Maya en Temptation Island-deelneemster Pommeline over hun ervaringen met plastische chirurgie.

Het nieuwe programma Plastisch Fantastisch is vanaf woensdag 27 november wekelijks om 20.30 uur te zien op Net 5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Plastisch Fantastisch terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Plastisch Fantastisch kijkt binnen bij praktijk voor plastische chirurgie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier