Tweede seizoen dramaserie 9-1-1 begint woensdag op FOX

Tweede seizoen dramaserie 9-1-1 begint woensdag op FOX
De chaotische wereld van de hulpdiensten

Kijktip :

Vanaf woensdag 27 november is het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie 9-1-1 te zien op FOX. In deze spannende serie volgen we het wel en wee van de hulpdiensten, een chaotische wereld waarin je constant op scherp moet staan.

Zware ongelukken
De setting van 9-1-1 is Los Angeles, en aan het begin van het tweede seizoen zucht de stad onder een van de warmste dagen van het jaar. De hitte zorgt voor hoogoplopende emoties en onoplettende weggebruikers: de hulpdiensten hebben hun handen vol aan een aantal zware ongelukken in de metropool. In de brandweerkazerne ontstaan ondertussen spanningen tussen nieuweling Eddie en Buck, en Athena begint te twijfelen aan haar relatie met Bobby.

Angela Bassett
Eén actrice van de cast van 9-1-1 moeten we even uitlichten. De cast wordt namelijk geleid door de ervaren Angela Bassett, één van de beste actrices van de laatste dertig jaar. Ze speelde in filmklassiekers als Boyz n the Hood (1991), Malcolm X (1992), Strange Days (1995) en Contact (1997), kreeg een Oscarnominatie voor haar rol als Tina Turner in What's Love Got to Do with It (1993) en was vorig jaar te zien in de Marvel-film Black Panther.

Het tweede seizoen van de dramaserie 9-1-1 is vanaf woensdag 27 november wekelijks om 20.35 uur te zien op FOX. Lees hier waar je FOX kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tweede seizoen dramaserie 9-1-1 begint woensdag op FOX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen