Laatste aflevering Onrecht! vanavond te zien op NPO 3

Laatste aflevering Onrecht! vanavond te zien op NPO 3
Bram Krikke en Dennis Schouten helpen slachtoffers

Kijktip :

Acht weken geleden ging het programma Onrecht! van start op NPO 3, waarin het duo Bram Krikke en Dennis Schouten probeert onrecht ongedaan te maken en de slachtoffers zo goed mogelijk te helpen. Dat heeft geleid tot hilarische taferelen.

Aangevallen
Beide heren zijn niet op hun mondje gevallen, en hebben een volledig eigen aanpak van de zaken. Waar Krikke het vaak probeert op te lossen met een 'group hug', gaat Schouten liever de keiharde confrontatie aan. Juist vanwege het feit dat de twee enorme tegenpolen zijn, leverde het geweldige televisie op. Want toen Schouten in de eerste aflevering werd aangevallen en in een armklem werd gezet, keek Krikke van een afstandje toe.

Kleine zaken
Het superduo van PowNed kijkt op tegen grote namen als Kees van der Spek en Thijs Zeeman, die ze dan ook om advies hebben gevraagd, maar pakt in tegenstelling tot hen wat kleinere zaken aan. Van een malafide autoverkoper tot dubieuze rijscholen en van een horrorstage in het buitenland tot een verpest vloerkleed: ze voelen zich nergens te groot voor. Met hun hilarische uitzendingen trokken de heren wekelijks zo'n 300.000 kijkers.

De laatste aflevering van Onrecht! is op woensdag 27 november om 21.05 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Onrecht! terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Onrecht! vanavond te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV