Vanavond op tv: Lille - Ajax (Champions League), nieuw programma Plastisch Fantastisch en meer

Vanavond op tv: Lille - Ajax (Champions League), nieuw programma Plastisch Fantastisch en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 27 november

Kijktip :

Vanavond kan Ajax een belangrijke stap zetten richting de knock-outfase van het Champions League-toernooi, want bij winst op Lille begint het er rooskleurig uit de zien voor de Amsterdammers. Verder onder meer de eerste aflevering van Plastisch Fantastisch. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 27 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: MS

NPO 2
20:25 uur

Op NPO 2 is vanavond ook weer een prachtige documentaire te zien. Dit keer is dat de IDFA-primeur MS, waarin een onderzoeker en een patiënt met elkaar praten over de rol die de ziekte MS speelt in hun levens. Schrijver Lineke van den Boezem werd onlangs gediagnosticeerd met de ziekte en neurowetenschapper Jeroen Geurts doet er al zo'n vijftien jaar onderzoek naar. Wordt er ooit een oplossing gevonden voor multiple sclerose?


Nieuw: Plastisch Fantastisch

NET 5
20:30 uur

Op Net 5 begint vanavond het nieuwe programma Plastisch Fantastisch, waarin de kijker een exclusieve blik achter de schermen krijgt in de praktijk van de excentrieke Diana Gabriels. Zij zit in de wereld van de plastische chirurgie, die de laatste jaren alleen maar groter lijkt te worden. Er komen mensen bij haar langs met zeer diverse wensen: van een schaamlipcorrectie tot enorme borstimplantaten van 800 cc.


Live: Lille - Ajax (Champions League)

Veronica
20:30 uur

Drie weken na de knotsgekke 4-4 tegen Chelsea zal Ajax opnieuw vol aan de bak moeten. De wedstrijd Lille - Ajax kan bepalend zijn in de kwalificatie voor de knock-outfase, want net als Ajax staan Chelsea en Valencia (die het vanavond tegen elkaar opnemen) op zeven punten uit vier wedstrijden. Op Veronica blikt Wilfred Genee met René van der Gijp en Wim Kieft vooruit en terug op de wedstrijd, die in Noord-Frankrijk wordt gespeeld.


Nieuw: 9-1-1 seizoen 2

FOX
20:35 uur

Op FOX gaat vanavond het tweede seizoen van 9-1-1 van start, de Amerikaanse dramaserie die de hulpdiensten in Los Angeles volgt. Het is een chaotische wereld, waardoor de serie bol staat van de zenuwslopende, angstaanjagende én liefdevolle momenten. Het nieuwe seizoen begint met één van de warmste dagen van het jaar, en de hulpverleners hebben hun handen vol met enkele zware ongelukken in de stad.


Docu: The Advocate

NPO 2
23:00 uur

Later op de avond is ook de prachtigde IDFA-documentaire The Advocate nog te zien op NPO 2. In deze docu staat de 75-jarige Israëlische mensenrechtenadvocate Lea Tsemel centraal. Zij zet zich vooral voor Palestijnen in, met gevaar voor eigen leven. Door tegenstanders wordt ze namelijk beschouwd als de advocaat van de duivel. In de docu komen twee zaken aan bod: een dertienjarige jongen die betrokken was bij een steekpartij en een vrouw die een mislukte zelfmoordaanslag pleegde.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Lille - Ajax (Champions League), nieuw programma Plastisch Fantastisch en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier