Peter R. de Vries valt RTL keihard aan: "Zij vroegen om meer seks in realityshow"

Peter R. de Vries valt RTL keihard aan: "Zij vroegen om meer seks in realityshow"
"Heeft iedereen bij RTL zitten slapen?"

Nieuws :

Peter R. de Vries haalde dinsdagavond in RTL Boulevard keihard uit naar RTL, vanwege de rel rondom de realityprogramma's. "Heeft iedereen bij RTL zitten slapen?"

RTL vroeg om seks en spanning
De misdaadverslaggever denkt dat dit soort misstanden, waarbij kandidaten onder invloed van alcohol een bepaalde richting op worden geduwd, inherent zijn aan dit tv-genre. Hij uit zijn kritiek op RTL-directeur Peter van der Vorst. "Hij trapt hard naar de producent maar de werkelijkheid is ook dat RTL juist om meer actie heeft gevraagd. Tijdens de productiefase gingen er mailtjes naar de producent waarin stond dat er meer seks en spanning in moest. Hoe denk je dat dat werkt bij de makers op de vloer als je van je opdrachtgever dat soort mailtjes krijgt?"

Personeel op non-actief
De realityprogramma's, zoals De Villa en Temptation Island, zijn per direct van de buis gehaald. Van der Vorst legde een groot deel van de schuld bij producent Blue Circle maar steekt ook de hand in eigen boezem. De ophef heeft dan ook direct consequenties voor betrokken RTL-personeel en ook dat kwam De Vries ter ore: "Een van de mensen die bij RTL op non-actief is gezet heeft dat soort mailtjes gestuurd. Op het moment dat het dan gebeurt, die seks en spanning, komen er mailtjes overheen waarin staat, zo is het goed. Dit moeten we hebben." RTL heeft nog niet gereageerd op de aanval van de misdaadverslaggever, die nota bene in eigen huis, bij Boulevard, plaats vond.

Bekijk de hele reactie van Peter R. de Vries via onderstaand fragment van RTL Boulevard, vanaf 5min10.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries valt RTL keihard aan: "Zij vroegen om meer seks in realityshow" of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV