Vanavond maakt Ladies Night de tiende kandidaat van Wie is de Mol? bekend

Vanavond maakt Ladies Night de tiende kandidaat van Wie is de Mol? bekend
Ook gesprek met oud-Mollen bij Merel Westrik

Kijktip :

Molloten zijn vandaag in de ban van Wie is de Mol?, want er zijn inmiddels al negen kandidaten bekend gemaakt voor het twintigste seizoen. De tiende kandidaat wordt vanavond (woensdag 27 november) bekend gemaakt in de uitzending van Ladies Night.

Oud-Mollen
Voordat dit gebeurt, gaat Merel Westrik (die afgelopen jaar zelf de Mol was) in gesprek met vier oud-Mollen: Klaas van Kruistum, Patrick Stoof, Kees Tol en Dennis Weening. Wat maakt een goede Mol? Welke kunsten moet je beheren om het tot een goed einde te brengen? En samen proberen ze ook te bepalen wie de beste Mol ooit was.

Vriendinnen van de show
Ook zijn er vandaag weer drie vriendinnen van de show te gast, die meepraten over de verschillende onderwerpen:

  • Stella Bergsma
  • Linda de Mol
  • Tjitske Reidinga

Reality-tv
Daarnaast wordt het fenomeen reality-tv besproken door de gasten, nadat RTL heeft besloten om voorlopig te stoppen met guilty pleasure-programma's als De Villa en Temptation Island. Journaliste Jet Zurné, die de scoop had dat RTL de shows niet meer zal uitzenden, en verleider Joshua Feytons geven hun mening.

Ladies Night is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Ladies Night terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond maakt Ladies Night de tiende kandidaat van Wie is de Mol? bekend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV