Deze films en series zijn nieuw op Disney Plus in december 2019

Deze films en series zijn nieuw op Disney Plus in december 2019
Van natuurserie Togo tot kerstfilm Home Alone

Kijktip :

Disney Plus is de nieuwste streamingdienst in town. Nog flink wat te bewijzen, dus. In december zijn er dan ook aardig wat nieuwe afleveringen en films te zien. Gids.tv zet de nieuwe releases op een rij.

1. Home Alone (26 november)
Disney Plus blijft nog een beginnende streamingdienst, wat ook nog wel eens wat foutjes kan veroorzaken. In dit geval is dat foutje positief: De komst van Home Alone zou namelijk pas op 1 december op de streamingdienst verschijnen. Dat werd nu dus 26 november. Bekijk hier meer over Home Alone.

Tip! Ook Home Alone 2 en Home Alone 3 zijn via Disney Plus te streamen.

2. One Day at Disney (3 december, Disney)
De veelbesproken documentaire waarin de mensen die bij Disney achter de schermen werkzaam zijn hun verhaal doen. Bekijk hier meer over One Day at Disney.

Bekijk hier de recensie van One Day at Disney.

2. The Mandalorian, nieuwe afleveringen (6, 13, 18 en 27 december)
De vierde, vijfde, zesde en zevende aflevering van The Mandalorian zijn in december te bekijken. De laatste aflevering is op 27 december te zien, Derde kerstdag dus! Bekijk hier meer over The Mandalorian.

Bekijk hier de serierecensie van The Mandalorian.

3. Togo (13 december)
Een bijzondere film is op 13 december voor het eerst te zien: Togo is gebaseerd op een levensecht avontuur in de Alaska-toendra en vindt plaats in 1925. De enige hoop van de toendra ligt bij één man – Leonhard Seppala (Willem Dafoe) en zijn leidende sledehond, Togo. Bekijk hier meer over Togo.

4. The Imagineering Story (6 en 13 december)
The Imagineering Story is een bijzondere documentaire van Leslie Iwerks (dochter van Disney Legend Don Iwerks) over de geschiedenis van de verschillende Disney-parken, waaronder Disneyland Parijs. De laatste twee afleveringen worden in december uitgezonden. Bekijk hier meer over The Imagineering Story.

5. The World According To Jeff Goldblum, nieuwe afleveringen (14 en 21 december)
Ook de Disney+ Original The World According To Jeff Goldblum gaat in december weer door. Op 14 en 21 december worden aflevering 4 (jeans) en 5 (barbecue) gedropt op de dienst. Bekijk hier meer over The World According To Jeff Goldblum.

6. Pick Of The Litter, eerste aflevering (20 december)
De serie zal bestaan uit 6 afleveringen en is een herwerking van de film Pick of the Litter die in 2018 tal van prijzen won op verschillende festivals. Elke aflevering zal een half uur duren. Bekijk hier meer over Pick Of The Litter.

7. Encore, nieuwe afleveringen (6, 13, 18 en 27 december)
En dan hebben we ook nog Encore. De serie is geproduceerd door Kristen Bell en brengt voormalige deelnemers van een middelbare schoolmusical samen. Vier afleveringen van de serie komen in december naar Disney Plus. Bekijk hier meer over Encore.

Bekijk hier ook alle nieuw releases op Netflix, Videoland, NPO Start Plus en Ziggo.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze films en series zijn nieuw op Disney Plus in december 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV