Deze films en series zijn nieuw op Videoland in december 2019

Deze films en series zijn nieuw op Videoland in december 2019
Nieuw seizoen The Good Doctor, Mission Impossible en The Hobbit

Kijktip :

De Nederlandse streamingdienst wordt steeds interessanter qua aanbod. Ook in december lijkt het aanbod er alleen maar beter op te worden. Gids.tv zet de beste releases van Videoland op een rij.

1. 22 Jump Street (3 december)
Voor een lekkere avond lachen zet je vanaf 3 december de film 22 Jump Street op. Een satirische actiefilm met Channing Tatum, Jonah Hill en Ice Cube in de hoofdrollen. Bekijk hier meer over 22 Jump Street.

2. The Good Doctor (9 december)
Halverwege oktober werd The Good Doctor al aangekondigd op Videoland, maar die datum werd verzet naar december. Nu is het dan eindelijk zover. Ook zal de serie in het nieuwe jaar worden uitgezonden op RTL 5. Bekijk hier meer over The Good Doctor.

3. Lion (6 december)
Lion is een film die werd genomineerd voor een Oscar en verschillende filmprijzen (waaronder een BAFTA) won in 2015. Een 5-jarige Indiase jongen raakt verdwaald in de straten van Calcutta, duizenden kilometers van huis. Bekijk hier waar je Lion nog meer kunt kijken.

4. Creed (14 december)
Na een lange periode van Rocky-films is het de beurt aan Sylvester Stallone om het stokje door te geven: aan Michael B. Jordan! Creed is een veelgeprezen sequel op de beroemde Rocky-franchise en vanaf 14 december te zien op Videoland. Bekijk hier waar je Creed nog meer kunt zien.

Tip! Ook Rocky Balboa is vanaf 14 december op Videoland te zien.

5. Badr (14 en 28 december)


Om maar even in het thema 'vechtsport' te blijven: Badr is een beetje een vreemde eend in de bijt, maar wel een bijzondere. De documentaireserie volgt Badr Hari in zijn voorbereiding voor de wedstrijd van het jaar: die tegen Rico Verhoeven eind december. Bekijk hier meer over Badr.

6. Mission Impossible (15 december)
Er zijn ondertussen zes films in de Mission Impossible franchise, maar de eerste is volgens velen nog steeds de beste. Zelf nog eens testen? Kijk vanaf 15 december op Videoland. Bekijk hier meer over Mission Impossible.

Tip! Ook de delen 3, 4 en 5 zijn op Videoland te bekijken.

7. The Hobbit: An Unexpected Journey (19 december)
Bilbo Balings is een simpele hobbit die een rustig leventje leidt in de Gouw in Midden-aarde. Zijn rustige bestaan is echter snel voorbij als de tovenaar Gandalf op zijn deur klopt. De film is overigens ook te zien op Ziggo. Bekijk hier meer over The Hobbit: An Unexpected Journey.

Tip! Ook deel 2 en 3 uit de Hobbit-trilogie zijn vanaf 19 december op Videoland te zien.

8. Mannen van Mars (21 december)
Drie schoolvrienden keren terug naar Het Marsman College voor de reünie van hun middelbare school. Hun levens zien er 25 jaar later behoorlijk anders uit, maar 40 is het nieuwe 20 en alle mannen worden knapper naarmate ze ouder worden! Bekijk hier meer over Mannen van Mars.

Bekijk hier ook alle nieuw releases op Netflix, Disney Plus, NPO Start Plus en Ziggo.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze films en series zijn nieuw op Videoland in december 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier