Deze films en series zijn nieuw op NPO Start (Plus) in december 2019

Deze films en series zijn nieuw op NPO Start (Plus) in december 2019
Nieuwe seizoenen Midsomer Murders en Borgen

Kijktip :

Een bijzondere streamingdienst in de rij streamingdiensten die we in Nederland hebben is NPO Start Plus, de dienst waarop je de content van de publieke omroep (vaak detectives en dramaseries) voor een klein bedrag per maand kunt bekijken. Gids.tv zet de nieuwe releases op een rij.

1. Midsomer Murders, seizoen 21 (4 december)
Een van de langslopende Britse detectives is Midsomer Murders. Het 21ste seizoen gaat op 1 december van start in Engeland en de eerste vier afleveringen staan op 4 december op NPO Start Plus. Vanaf dan is de serie ook weer op tv te zien. Bekijk hier meer over Midsomer Murders.

2. Margaret Atwood – De kracht van het woord (5 december)
Schrijfster Margaret Atwood wordt een jaar lang gevolgd bij haar lezingen, familiefeestjes, signeersessies en een bezoek aan de set van The Handmaid's Tale, de op haar roman gebaseerde dramaserie. De docu was pas al op NPO 2 te zien onder de noemer 2Doc. Bekijk hier meer over Margaret Atwood – De kracht van het woord.

3. Borgen, seizoen 2 (6 december)
Het eerste seizoen van de Deense politieke dramaserie Borgen is nu al te zien op NPO Start Plus en daar komt op 6 december het tweede seizoen bij. Bekijk hier waar je Borgen nog meer kunt kijken.

4. The Hunting (20 december)
De Australische serie The Hunting gaat over twee leraren op de middelbare school die ontdekken dat studenten naaktfoto's delen van hun minderjarige vrienden en leeftijdsgenoten. Bekijk hier meer over The Hunting.

Bekijk hier ook alle nieuw releases op Netflix, Videoland, Disney Plus en Ziggo.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV