Tv-première The Greatest Showman maandag 2 december op Net 5

Tv-première The Greatest Showman maandag 2 december op Net 5
December start geweldig met Hugh Jackman

Kijktip :

Net5 presenteert voor de vijfde keer de Lovely December filmmaand met de warmste televisieavonden voor de koudste maand. En dat doet de zender groots en meeslepend! Aanstaande maandag begint de december-feestmaand met een klapper, namelijk de film The Greatest Showman.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

A Million Dreams
De film The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over de oorsprong van de showbusiness en dromen die werkelijkheid worden. Het verhaal is geïnspireerd op het leven van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter de grootste show van de wereld, die over de hele planeet een groot publiek aansprak.

Zac Efron en Hugh Jackman in de film 'The Greatest Showman'

This is me!
Stel je open voor een prachtige, kleurrijke muziekfilm met een fantastische boodschap. Een wonderlijk verhaal uit lang vervlogen tijden, waarin alles nog mogelijk was en vooroordelen aan de orde van de dag waren. Barnum lukte het om een soort rariteitencircus op te bouwen, dat in dit geval in een soort musicalvorm aan je gepresenteerd wordt met geweldige choreografieën en mooie special effects. Als je de soundtrack (met het schitterende 'From Now On' en 'Rewrite the Stars') in je hart sluit, wil je niets anders meer horen. En vergeet naast Hugh Jackman ook Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zac Efron en Zendaya niet, want stuk voor stuk zingen én acteren ze de sterren van de hemel. Een prachtige film die als een soort sluimerende blockbuster de bioscopen bestormde. Een kijktip om de feestmaand knallend mee te beginnen!

The Greatest Showman is op maandag 2 december 2019 om 20.30 uur te zien op Net 5. Woensdag 4 december is de herhaling om 22.40 uur ook op Net 5 te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tv-première The Greatest Showman maandag 2 december op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV