Het geheime dagboek van Hendrik Groen op nominatielijst Televizier-Ring

Het geheime dagboek van Hendrik Groen op nominatielijst Televizier-Ring
Vijf NPO-programma's winnen eerste ronde

Nieuws :

De zeer succesvolle Omroep MAX-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen is een van de vijf winnaars van de eerste nominatieronde voor de Televizier-Ring 2018. Daarnaast zijn nog vier programma's van de Publieke Omroep gekozen door het publiek.

In oktober 2018 wordt de Televizier-Ring pas uitgereikt, maar in het jaar daaraan voorafgaand wordt in vier voorrondes en nominatielijst opgesteld. In de eerste ronde kregen, naast de dramaserie van Omroep MAX, Flikken Rotterdam, Hotel Romantiek, Ilse's Veranda en Penoza de meeste stemmen van het publiek.

De NPO 1-programma's Hotel Romantiek en Ilse's Veranda waren geen grote kijkcijfertrekkers, maar worden wel goed gewaardeerd door de stemmers voor de nominatielijst. Voor Penoza is het de laatste kans op een Televizier-Ring. De afgelopen maanden is het laatste seizoen van de serie uitgezonden.

Penoza

Na de vier nominatierondes kiest de redactie van Televizier nog vijf programma's voordat het publiek kan stemmen op zijn of haar favoriete tv-programma van het jaar.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het geheime dagboek van Hendrik Groen op nominatielijst Televizier-Ring of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV